Challenges and Opportunities for Higher Education in the Age of the Fourth Industrial Revolution

工業 4.0 時代高等教育的挑戰與機會

Date: November 20th & 21st, 2017 Venue: International Conference Hall (A101), Asia University, Taiwan Day 1

Time	Contents	Moderator
09:00~09:30 (30 minutes)	Registration/Check-in	
09:30~09:40 (10 minutes)	Opening Ceremony Welcome Remarks by Professor Chang-Hai Tsai, the University Founder of Asia University	MC
09:40-09:50 (10 minutes)	Opening Remarks by Professor Chung-Laung Liu, Academician, Academia Sinica, R.O.C.	MC
09:50-10:00	Group Photo	MC
10: 00-10:30 (30 minutes)	Overview of the Forum Theme by President Jeffrey J. P. Tsai, Asia University	Professor Chung-Laung Liu, Academician, Academia Sinica
10:30-11:10 (40 minutes; Q&A included)	Title: Responses of Diponegoro University to Rapid Development in Science and Technology Speaker: Prof. DR. YOS JOHAN UTAMA, SH., M, HUM Rector Diponegoro University, Indonesia	Dr. Satyendra Patnaik Rector
11:10-11:30 (20 minutes)	Recess	
11:30-12:10 (40 minutes; Q&A included)	Title: Towards a Transdisciplinary Integrative University: A Balanced Perspective of University Development in the Age of Industry-Revolution 4.0. Speaker: Prof. Yao-Ting Sung Vice President National Taiwan Normal University	Prof. Achmad Nurmandi Vice Rector
12:10-13:30 (80 minutes)	Lunch Break	

13:30-13:40 (10minutes)	Remarks by Director General Andy Bi Department of International and Cross-strait Education, Ministry of Education	MC
13:40-13:50 (10minutes)	Group Photo	
13:50-14:30 (40minutes; Q&A included)	Title: Industry 4.0: Roles of Universities in Preparing The 4th Industrial Revolution-Ready Generation Speaker: Prof. Dr. Moh, Nasih, SE., MT., AK., CMA., CA. Rector Airlangga University, Indonesia	Prof. Huang Jong-Tsun, President
14:30-15:10 (40 minutes; Q&A included)	Title: IoT Perspective in Disaster Learning - a Best Practice at Universitas Muhammadiyah Yogyakarta Speaker: Dr. Ir. Gunawan Budiyanto, M. P. Rector University Muhammadiyah Yogyakarta, Indonesia	Prof. Ambariyanto, Vice Rector
15:10-15:50 (40 minutes; Q&A included)	Title: University Paradigm Evolution in Triple-Helix Partnership Speaker: President Huey-Jen Jenny Su National Cheng Kung University	Prof. Jeffrey J. P. Tsai, President
15:50-16:10 (20 minutes)	Recess	
16:10-17:20 (70 minutes)	Panel Discussion Title: Challenges and Opportunities for Higher Education in the Age of the Fourth Industrial Revolution Panelists: Prof. Jeffrey J. P. Tsai, President Prof. Dr. Moh Nasih, Rector Prof. Dr. Yos Johan Utama, Rector Prof. Huey-Jen Su, President Dr. Ir. Gunawan Budiyanto, Rector Dr. Satyendra Patnaik, Rector	Prof. Huang Jong-Tsun, President
18:20-20:30	Forum Dinner	Hosted by President Jeffrey J. P. Tsai

Day 2

	Duy 2	
09:00~09:20 (20 minutes)	Registration/Check-in	MC
09:20~10:00 (40 minutes; Q&A included)	Title: HIGHER EDUCATION: ISSUES AND CHALLENGES Speaker: Dr. Satyendra Patnaik Rector KIIT University, India	Prof. DR. YOS JOHAN UTAMA, SH., M, HUM Rector
10:00~10:40 (40 minutes; Q&A included)	Title: Thai Universities and Industrial 4.0 Speaker: Dr. Sampan Singharajwarapan, PhD Acting President for Research Chiang Mai University, Thailand	Dr. Ir. Gunawan Budiyanto, Rector
10:40-11:00 (20 minutes)	Recess	
11:00-12:00 (60 minutes)	Asia University Museum of Modern Art Visit	Director Lee & Jade Lu
12:10-13:30 (80 minutes)	Lunch Break	
14:30:16:30	Visit Taichung City Hall	Prof. Yinghuei Chen, Dean